Ett glasklart val

Genom delägarskap hos tillverkaren slumpas mellanhänder vilket resulterar i fönster av hög kvalité till ett konkurrenskraftigt pris.

Att tillverka bra fönster är en konst. Vi har producerat våra fönster med samma omsorg sedan starten. Varje uppdrag är unikt, varje hus har sin personlighet och varje miljö har sina egna förutsättningar. Det som förenar våra kunder är de höga kraven på kvalitét och god design som de ställer. Vi gör vårt bästa för att tillgodose dessa krav.

Vår ambition är att möta dina önskemål med stor flexibilitet och lyhördhet. Resultatet vi strävar efter, fönster av högsta kvalitet med överlägsen livslängd och minimalt underhåll, har dock varit detsamma sedan starten. För inom fönsterbranschen tycker vi att en nöjd kund inte ska behöva komma tillbaka på länge!


Välkomna till vårt Showroom på Silovägen 3, 136 50 Jordbro (Handens Industriområde)
 

Affärsidé

Du bestämmer mått och utseende, vi slumpar mellanhänder och jobbar direkt med kundens önskemål hos tillverkaren. Som fönstertillverkare ser vi till att material och konstruktion är av yttersta kvalitét. Varje fönster tillverkas av noga utvalda material och alltid med vår unika kombination av aluminium och trä eller med en ram helt i glas som bildar en diffusionstät konstruktion med mycket god formstabilitet - din garanti för lång hållbarhet och minimalt underhåll.

Inga mellanhänder

Fönstertillverkaren i egen regi, inga mellanhänder... För att kunna leverera hög kvalitét till ett marknadsmässigt lågt pris har Rätta Fönster det unika konceptet i fönstertillverkning i egen regi. Därför har vi slumpat mellanhänderna och erbjuder fönster och fönsterdörrar med priser som tål att jämföras utan att töja på kvalitén!

Detta har även gjort Rätta Fönster unikt genom att vi låter marknaden, dvs. du som kund, styra och ställa utifrån dina behov. Som vi sedan helt enkelt projekterar fram tillsammans med dig -och dina behov blir närmare verkligheten när just din produkt tillverkas!

Vision

Kunden i fokus... Hemmet är en del av din personlighet och det är viktigt att allt blir precis som du vill ha det. Vi gör fönster som passar dina önskemål. Du kan välja fasta fönster, sidohängda, vridfönster (glidhängsfönster), utåtgående, inåtgående, eller varför inte sideswing. Kombinera med poster och spröjs - valet är ditt. Kanske drömmer du om att öppna upp genom att låta fönstren nå från golv till tak. Eller så väljer du att lägga till en oväntad form för att göra livet mindre inrutat!

Oavsett vad du väljer är vi här för att möta dina behov!